Välkommen till ER:s européspecial 2007


 

Européringen

VRK:s inbjudan

Karta

Européringen fyller 40 år i år och vi firar detta med att återvända till den plats där ringen bildades. Den 21:a april blir det européspecial i Surahammar i samarbete med Västerås Kattklubb.

Plats: Utställningen hålls i Surahallen, Idrottsvägen 2 i Surahammar. Hör av er om ni har svårt att hitta eller om ni vill samåka så försöker vi hjälpa till! Klicka på kartan till vänster för vägbeskrivning.

Domare: Européerna kommer att fördelas på flera domare för att ge en bra europépanel i slutändan. Européerna döms först på dagen. Exakt vilka domare bestäms i ett senare skede. Inbjudna domare kan ni se på VRK:s utställningsinbjudan.

Anmälningstid: 22/1 - 9/3 2007, se mer info i utställningsinbjudan på VRK:s hemsida. Ingen extra kostnad för att delta i ER:s aktiviteter.

Det blir många olika och annorlunda aktiviteter under dagen.

NOM - europé

Varje domare tar ut sin bästa europé som sedan deltager i en egen europépanel.

Europépanel

Domarnas bästa européer möts i en egen panel som äger rum strax innan den ordinarie Best in show panelen. Europépanelen kommer att bedömas av minst två domare.

Rasparad

Innan europépanelen anordnar vi en rasparad och visar upp vår underbara ras från sin bästa sida. ER:s styrelse handplockar ett antal representativa katter till paraden.

Bästa europélook

Varje européutställare får en röstsedel och tillsammans röstar vi fram den europé har den allra bästa europélooken!

Publikens favoriteuropé

Publiken ges möjlighet att lägga en röst på sin favoriteuropé.

Monter och fika

Självklart har ER som vanligt en monter där vi år säljer gamla tidningar. Vi bjuder på fika och fotograferar européer.

Priser

Priser mottages tacksamt till vinnande katter.
Prisansvarig: Marlene Johansson, 08-514 814 35, kassor@europeringen.se

Vill du hjälpa till?

Det finns många stora och små uppgifter både innan och under dagen om ni är intresserade utav att hjälpa till! Kanske baka en kaka eller fotografera? Hör av er till styrelse! Självklart hoppas vi att alla medlemmar hjälper till att fylla montern med trevliga människor och att vi tillsammans gör denna dag till något alldeles extra!

Européringens styrelse hoppas på en givande och trevlig dag tillsammans! Mer information finns på Västerås Kattklubbs hemsida www.kattklubben.se samt på Européringens hemsida www.europeringen.se.

   

Till Europeringéns startsida...

© Européringen